Sidste nyt om Hjemmesiden / Booking af seniorlokalerne

4.august. Hjemmesiden er nu ved at være på plads Min søn (Jonas) lægger sidste hånd på sagen i dag søndag. God weekend.

Det gør han så ikke lige nu. Seniorrådets hjemmesiden fungerer nu efter at der er opdateret til nyeste WordPress  version. Men det er et særligt program som jeg bruger til at styre jeres booking kalender og det er udviklet af min søn.  Dette program kan pt. ikke køres i det nye wordpress,  så han skal lave et nyt program.

Der er de sidste par måneder blevet arbejdet hårdt fra kommunikationsafdelingen og IT afdeling, på at få Seniorrådets hjemmeside op at køre igen med den nye version 5.2.2 af wordpress. og det er nu lykkedes. TAK.

Skal man derfor booke ind på Seniorlokalerne, skal man derfor ikke helt regne med den viste kalender på hjemmesiden da jeg har modtaget booking ønsker pr. mail.

Hvis man derfor vil booke seniorlokalerne kan man skrive til mig på min mail adresse som er leifch46@gmail.com og du vil herefter blive kontaktet.